Conny

Conny: "Mijn naam is Conny en mijn verhaal begint eind 2002 op dat moment woog ik 135 kilo en had ik een navelbreuk en wilde de chirurg me niet opereren omdat ik te zwaar was. Dit was voor mij het moment dat het zo niet verder kon en ben ik begonnen met sporten en gestopt met snoepen en snaaien.

Ik ging zes keer per week een uur tot anderhalf uur naar de sportschool en viel in het eerste jaar een kilo per week af wat resulteerde in een gewichtsverlies van 50 kilo in een jaar. Het tweede jaar ging er door nog wat meer op mijn voeding te letten nog een kilo of 10 af. Toen ik een jaar of vier op dit gewicht was heb ik een overtollig huidcorrectie gehad. Daarna ben ik gemiddeld een keer of vier in de week blijven sporten. In 2010 kwam er een beetje de klad en begon ik langzaam in gewicht weer te groeien en minder intensief te sporten. Eind 2011 ben ik door een scheiding zo van slag geraakt dat mijn hele eetpatroon en sportpatroon niet meer in balans waren en ben ik bij Sven terecht gekomen omdat ik bang was weer zo zwaar te worden en dat wilde ik niet meer. Hij was toen nog als personal coach bij de sportschool en heeft mij een jaar lang begeleidt met mijn voeding en training en te zorgen dat ik mijn energie weer terug kreeg en niet verder afviel want door de stress was ik te snel te veel afgevallen terwijl ik bang was om aan te komen.

In 2013 ben ik met Sven een personal training traject gestart en vroeg hij wat ik graag nog zou willen. Ik dacht wat kan er nu nog mogelijk zijn na het gewichtsverlies wat ik in het verleden al had bereikt en heel voorzichtig gaf ik aan dat ik nog wel wat strakker zou willen worden. "Dat kan", zei hij heel serieus. Ik ben toen begonnen met 1 uur per week personal training en heb ook twaalf weken Bootcamp gedaan bij Sven.
 
Daar heb ik leren hardlopen en kwam Sven met het voorstel  om als doel  in september 2013 de  zeven kilometer Singelloop te gaan lopen. Door in combinatie met het sporten ook mijn voeding nog verder te perfectioneren is in die periode  mijn vetpercentage nog met ruim 6 procent gedaald ben ik van kledingmaat L/XL 42/44 naar maat S/M 38/40 gegaan en is mijn figuur strakker geworden mijn conditie met sprongen vooruit gegaan en ben ik fysiek en mentaal sterker geworden en is mijn plezier in het sporten weer helemaal terug. De Singelloop heb ik in een hele mooi tijd samen met Sven gelopen.

We zijn nu in 2014 inmiddels train ik twee keer per week met Sven. Heb ik meegedaan met de Mudmasters en ga ook in september weer de Singelloop en de Mudmasters doen. En  nog steeds merk ik dat mijn lichaam verandert. Personal training met Sven is voor mij het uiterste uit mezelf halen, heel hard werken, goede begeleiding, en vooral ook heel veel lol hebben tijdens de training. Het maakt van mij een blij en gelukkig mens."

Zie ook: Facebook Sven Personal Training

CONNY-VOOR CONNY-NA2

Gegevens


PROGRAMMA:
Duur: +-6maanden

DOEL:
Algehele fitheid verbeteren & gewichtsverlies

TRAINING:
Een combinatie van 2x per week personal training met Sven & 1-2 x pw hardlopen