GLENN

Glenn: "Mijn naam is Glenn Vis 21 jaar en kok van beroep. Al sinds mijn puberteit had ik problemen met mijn gewicht en werd ik steeds zwaarder en zwaarder. Ik was wel lid van de sportschool maar vaak niet gemotiveerd om te gaan sporten dit mede door de onregelmatige werktijden in de horeca.Dan ging ik weer een een poosje wat trainen en dan weer niet tot ik begin 2013 135 kilo woog en slechte conditie had voor iemand van 20 jaar.

Ik was nog bezig met mijn laatste jaar koksopleiding toen ik een kans kreeg om een jaar in Nieuw Zeeland te gaan werken na het afronden van mijn opleiding. Daar mijn moeder op de sportschool werkt en ook met Sven traint kreeg hij dit ook te horen en op een avond sprak ik Sven aan dat ik wel graag zou willen afvallen. Dat wilde ik wel en we hebben dezelfde avond nog een afspraak gemaakt voor een gesprek. Dit was begin maart 2013 de start van een bijzonder traject. In deze maand was ik al een kilo of vier afgevallen. Eind maart ben ik ook met Personal Training begonnen bij Sven om nog meer resultaat te halen een stap waar ik tot op heden geen spijt van heb gehad.

We trainden in het begin een keer per week op tijden die voor mij goed te combineren waren met mijn werk, later hebben we twee keer per week getraind, voor de rest van de week had Sven een sportprogramma voor mij uitgeschreven met onder andere bodycombat lessen.

Ook werd mijn voeding bekeken en hebben we daar veranderingen in aangebracht en je kunt je bedenken dat dit voor iemand met een baan in de horeca waar je moet werken op etenstijden omdat dan je gasten te eten willen erg lastig was maar met de tips en ideeën van Sven is dit toch gelukt.

De PT trainingen waren altijd uitdagend afwisselend en goed op mijn doel aangepast. Het leukste vond ik vaak de bokssessie's daar kon ik mij helemaal in geven. Na tien dagen was ik nog weer ruim 2 kilo afgevallen en al heel wat centimeters kwijt. Door de motiverende trainingen en het voedingsschema en mijn wekelijkse gesprekjes met Sven ook als ik het moeilijk had was hij er voor mij, kon ik eind augustus mij oude kleding maatje xxxl in de container gooien en maatje L aantrekken en de weegschaal gaf een gewicht van 115 kilo aan en was mijn vetpercentage was flink afgenomen. Op 16 september was het zover mijn vertrek naar de andere kant van de wereld op naar een nieuw leven. Een koffer vol met nieuwe kleren en een afscheid kado van Sven om mij daar te helpen mijn behaalde resultaten te behouden en om nog meer resultaat te behalen. Een van de eerste dingen die ik heb geregeld bij aankomst in Nieuw Zeeland is een lidmaatschap op een sportschool om de gezonde en actieve manier van leven vast te houden. Maar ook nu ik hier ben heb ik nog geregeld contact met Sven. Ik doe hier veel bodycombat lessen en mijn droom is om bodycombat instructeur te worden en met een certificaat terug te komen naar Nederland."

Zie ook: Facebook Sven Personal Training

GLENN-photo1 GLENN-photo4

GegevensSPROGRAMMA:

Programma

DOEL:
Algehele conditie verbetering & gewichtsverlies

TRAINING:
Een combinatie van kracht & cardio training.

kracht training: 2x per week

cardio: 1-2 x per week