Over mij

Mijn naam is Sven de Jong.

Zover ik mij kan herinneren ben ik altijd met sport bezig geweest. Vanaf kleins af aan wist ik dan ook dat ik sportinstructeur wilde worden.

Toen ik 5 jaar was ben ik begonnen met Judo, bij sportschool Den Edel. Dit heb ik gedaan tot ik 7 jaar was.
Van mijn moeder moest ik eerst mijn zwemdiploma's behalen en starten met Judo als basis voor vechtsporten voordat ik ging starten met karate.

Vanaf mijn 7e (tot mijn 16e) heb ik fanatiek karate getraind bij sportschool Walter de Mooij in Gouda. In die periode heb ik mijn zwarte band behaald en ben ik Jeugd Nederlands Kampioen Kumite geworden. Door de jaren heen ben ik wel altijd zelf blijven trainen.

Vanaf mijn 6e jaar t/m 27e jaar heb ik gevoetbald bij diverse clubs in Gouda. Seizoen 2020-2021 heb ik een kleine comeback gemaakt bij GSV zaterdag 1. Helaas is dit bij 1 seizoen gebleven wegens mijn werk en het allerbelangrijskte: gezinsleven.

Crossfit beoefen ik vanaf 2015 samen met mijn vrouw. We zijn begonnen bij Crossfit 1412 Nieuwegein en combineren dit met Crossfit Gouda.

In 2018 ben ik begonnen met kickboktrainingen bij Mike's Gym in Amsterdam. Tot op heden train ik nog  fanatiek 2x per week.
Vanaf 2019 heb ik hieraan ook 2x per week MMA training toegevoegd.

Privéleven:
Trotse vader van 2 zonen Milan en Raf en getrouwd met mijn mooie vrouw Floor.

De passie voor sport deel ik samen met mijn vrouw. Samen hebben wij onder andere de Iron Viking 42 km gelopen in 2017. We vinden het leuk om te crossfitten. Relaxen doen we graag in Ibiza!

Meld je nu aan


Personal training